Liverpool op på førstepladsen

Liverpool har ikke vundet det engelske mesterskab i 17 år. Men det kan der måske blive lavet om på i denne sæson. Lørdag skød Daniel Agger og holdkammeraterne sig op på førstepladsen i Premier League og viste, at holdet i denne sæson vil bejle kraftigt til titlen, da de hjemme på Anfield Road gennembankede Derby med 6-0.

Xabi Alonso og Fernando Torres blev dobbelte målscorere, mens Ryan Babel og Andrei Voronin også kom på måltavlen i storsejren, hvor Daniel Agger var med i alle 90 minutter og fra start med til at pille Derby fra hinanden. Det var således en skarp aflevering fra danskeren, der indledte det angreb, der førte til Ryan Babels 2-0-scoring.

Mens nedturen var total for Derby, der ligger på sidstepladsen i Premier League med et enkelt point, så var der dansk optur i Bolton. Her fik Thomas Gravesen langt om længe spilletid på højeste niveau. Det skete, da danskeren efter en time blev sendt på banen for Everton.

Gravesen kom på græs ved stillingen 1-1, og da den udlejede Celtic-spiller forlod banen var det med en knyttet næve, da Everton vandt opgøret 2-1. Med Joleon Lescotts sejrsmål i sidste minut rykkede Everton op på en foreløbig andenplads i Premier League.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Ritzau. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s