Thomas Sørensen udtaget til landsholdet

Aston Villa-målmanden Thomas Sørensen var det mest prominente navn blandt de seks spillere, som landstræner Morten Olsen lørdag udtog til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Liechtenstein. Dermed er truppen oppe på plads med i alt 23 spillere.

Thomas Sørensen har endnu ikke været i kamp for Aston Villa på grund af en fiberskade, og hans situation i klubben er blevet forværret efter ankomsten af Scott Carson fra Liverpool, som ser ud til at kunne holde danskeren på bænken.

Morten Olsen udtog desuden Nürnbergs Jan Kristiansen, FC København-spillerne William Kvist og Morten Nordstrand samt OB’s Jonas Borring og Esben Hansen til den danske trup, som samles i Vedbæk på mandag. OB oplyste dog lørdag, at Esben Hansen fortsætter karrieren i tyske Kaiserlautern

Danmark, som møder Sverige på udebane lørdag den 8. september og Liechtenstein fire dage senere, må til gengæld se bort fra Lars Jacobsen fra Nürnberg, som er ude med en skade i lysken. Desuden meddelte landstræneren tidligere på ugen, at han også ville se bort fra en skadet Martin Jørgensen.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

This entry was posted in Ritzau. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s