Tilskuere til bilulykke overfusede ambulancefolk

Der opstod lørdag eftermiddag håndgemæng mellem ambulancefolk og en større gruppe mennesker, som var stimlet sammen omkring en trafikulykke på Røde Mellemvej på Amager. Det oplyser den centrale vagtleder hos politiet i København.

Mindst tre personer kom til skade, da de i høj fart kolliderede med nogle parkerede biler, men da ambulancefolkene nåede frem til stedet for at behandle de tilskadekomne, blev de mødt af et hold ophidsede tilskuere.

– Omkring 75 personer dukkede op på rekordtid og begyndte at opføre sig helt ubehersket. Det var fuldstændig umuligt for de stakkels ambulancefolk at udføre deres arbejde, og så måtte vi jo troppe op, fortæller vagtlederen, der ikke har nogen idé om, hvorfor gemytterne kom ud af kontrol.

Politiet foretog ingen anholdelser, da man i stedet koncentrerede sig om at få bragt de tilskadekomne på hospitalet. Ingen af de unge kom alvorligt til skade, oplyser politiet.

Det viste sig efterfølgende, at de tre unge var under 18 år, og at bilen var stjålet og forsynet med nummerplader fra en anden bil.

/ritzau/

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Ritzau. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s