Schmeichel forventer grundig snak

Peter Schmeichel ankom mandag formiddag til Brøndby Stadion med forventning om en grundig samtale med Brøndbys bestyrelsesformand, Per Bjerregaard.

Sammen med en gruppe investorer er den tidligere landsholdsmålmand parat til at tilføre Brøndby 250 millioner kroner, og da Schmeichel arriverede klokken 10.25 iført jakkesæt og blå skjorte var det ikke for at deltage i en kaffesnak af ren og skær høflighed.

– Jeg forventer en lang og grundig snak. Jeg ved ikke, hvor lang tid det kommer til at vare, sagde Peter Schmeichel til et større opbud fra pressen.

– Vi forventer at få en afklaring på, om det, som vi har lagt frem, er noget, som Brøndby er klar på at arbejde videre med, fortsatte Schmeichel få minutter før mødet, der ifølge Schmeichel har deltagelse af fire personer.

Peter Schmeichel er repræsenteret ved advokat Karoly Nemeth. På den anden side af bordet sidder Per Bjerregaard og sandsynligt en person mere fra Brøndby-ledelsen.

Den afgåede bestyrelsesformand Ejvind Sandahl udtalte mandag til avisen 24timer, at mødet mellem Bjerregaard og Schmeichel-lejren mandag er en ren høflighedsvisit.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Ritzau. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s