Bremen-træning kan gavne landsholdet

Kampen om de sidste pladser på det danske landshold til lørdagens vitale EM-kvalifikationskamp mod Sverige i Stockholm er for alvor i gang. Daniel Jensen ligner et sikkert bud til den ene plads på den centrale midtbane, mens Jensens holdkammeraten fra tyske Werder Bremen, Leon Andreasen, ser ud til at gøre sin klubkammerat følgeskab på midten.

– Jeg har da læst, at medierne skriver, det bliver mig, men det er jo Morten Olsen, som bestemmer. Og desuden er der mange spillere om budet til den plads, fortalte Leon Andreasen ved tirsdagens træning i Vedbæk.

Den 24-årige Andreasen indrømmer dog, at det kan blive til hans fordel, at netop Daniel Jensen mangler en makker på midtbanen.

– Det er måske en fordel for mig, for vi kender hinanden godt fra Bremen, vi kender hinandens styrker og svagheder, sagde Leon Andreasen, der netop indtog pladsen ved Daniel Jensens side under træningen tirsdag.

FC Københavns Rasmus Würtz ligner den største rival til Leon Andreasen, mens en anden FCK’er, Hjalte Nørregaard, og Esben Hansen, der netop er skiftet fra OB til Kaiserslautern i Tyskland, er to outsidere til pladsen ved siden af Daniel Jensen.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Ritzau. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s