Motzfeldt beklager sin opførsel

– Det må erkendes, at det hverken var rette tid eller sted for at tilkendegive min utilfredshed med dit partis fremfærd under Landstingets møde tidligere på dagen, skriver Jonathan Motzfeldt

– Jeg vil derfor overfor såvel dig som din hustru oprigtigt beklage, hvis mine
udtalelser har kunnet opfattes på den af dig beskrevne måde, samt at aftenen
fik en kedelig udgang for jer. Det ligger mig stærkt på sinde, at I også for
fremtiden skal føle jer trygge og velkomne til vores fælles arrangementer,
som jeg bestemt håber, I vil møde op til, skriver Jonathan Motzfeldt i sin
udtalelse til Jens B. Frederiksens klage

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

This entry was posted in Politik. Bookmark the permalink.

12 Responses to Motzfeldt beklager sin opførsel

 1. gpja says:

  Mor mor – far driller !!! Sikken en børnehave – den ene driller, den anden sladrer – hvorfor ? Kun for at sætte drillepinden i dårligt lys og selv fremstå som åhh så forurettet. Nej du – en rigtig mand nyder respekt ved at klare tingene i mindelighed og i øvrigt uden at alarmere pressen først.

 2. boas says:

  Vi er i 2007, og ikke i 70’erne 80’erne eller 90’erne!!
  Tiden hvor man bare lukker øjnene og munden for en sådan opførsel som Jonathan udviste er FORBI!! Vi står overfor at blive selvstændige indenfor en årrække (påstår nogle ihvertfald) og det er PÅ TIDE at vore politikere lærer at gebærte sig overfor befolkningen og den øvrige omverden!!! Jeg bakker Jens Frederiksen 100% op, selvom jeg ikke er demokrat, men det er på tide at nogle fjerner den mundkurv som siumutterne har en tendens til at ville uddele, ikke kun overfor landstingsmedlemmerne!! De har jo også flere gange gerne ville lukke munden på pressen!!
  “Piitaq” skriver som kommentar til Jens Frederiksen at man skal være “tykhudet” for at være politiker… og jeg kan ikke være mere enig… Men man skal FANME først og FREMMEST heller ikke opføre sig som Jonathan har gjort, og det er iorden at Jens tager bladet fra munden i denne situation!! Det er på tide at feje asuli-politikerne af bordet og få sat nogle kompitente og fremad stræbene politikere på taburetterne!!
  Der skal hverken soves eller DRIKKES i timen når vi står overfor et selvstændigt Grønland!!… og jeg ku blive ved…

 3. jensi says:

  Jeg er 200 % enig med Boas i hans kommentar. Dog finder jeg Piitaq’s kommentar som en af de sædvanlige forsøg fra Siumut’s side på misdirection – forhåbentlig denne gang uden held.
  Til Boas’ kommentar vil jeg gerne tilføje flg:
  Juuntaat. Du så ellers godt ud og levede gevaldigt op igen efter din Minnesotakur. Men du er åbentabart faldet tilbage til ’80-rnes diktatormanerer – med Mouton Cadet i sutteflasken.
  Husk på, som Boas siger, at vi i dag skriver 2007. I dag siger de fleste frittænkende mennesker jo meget tidligere fra, – “Nu kan nok være nok” – og i politik tæller gårsdagens gode gerninger kun så længe, du ikke træder ved siden af. Det har du åbentbart gjort – igen.
  Mon ikke du snart skal til at overveje, om tiden er ved at være moden til at vende tilbage til dine oprindelige rødder – måske også fysisk – inden dit politiske eftermæle reduceres til: “Kanngunarsaassuaq Motzfeldt”. Det er bare et godt råd.
  I øvrigt. Er der ikke en fra sammenkomsten, som har optaget den episode, Juuntaat beklager så meget. De højtlønnede landspolitikere har vel råd til at anskaffe sig en mobiltelefon med optagefunktion.

 4. juusi says:

  til gpja: sikke en primitiv indstilling du har, også du forstå ikke takt og tone.

 5. deba2eren says:

  Pilluariit/Tillykke til Jonathan

  han bliver nemlig 79 år i dag,

  Hvis i havde fået sådan et møgfald/ mistillidsudtalelse , som Jonathan fik til landstingsåbningen, ja så er det sku heller ikke sikkert i havde kunne ” styre” jer ,uanset om i er på kaffe eller noget der er stærkere.

  Håber Jonathan får en god fødselsdag i ” fred og ro ”

  Men hvis han ellers er på sin plads på ” formandspodiet” i landstingssalen idag , jå så går han nok ikke ram forbi, da der jo er åbningsdebat fra kl.10 og indtil , ja det vides så ikke

 6. anori says:

  Naqqiut: 69’liivoq!:-)

 7. maximum says:

  Fordi man har lavet noget før i tiden er ikke ensbetydende med, at man i dag kan opføre sig som man vil.
  Man er vel ikke fredet i al tiden fremover.
  Det er levebrødspolitik at leve højt på de gerninger man før i tiden har gjort, samtidig med at man fører en populistisk politik blot for at præstere nogle resultater.

 8. kp25 says:

  Du ønskes en rigtig god dag og tillykke med din fødselsdag, Jonathan!

  Her er min mening:

  Det kaldes nok for, at handle primitivt – som er typisk for en alkoholisk og co-alkoholisk reaktion.

  Ingen af parterne handler professionelt for deres virke. Mon ikke de mangler en supervisor til at fortælle dem, hvordan man skal gebærde sig som politiker og komme et skridt videre med deres udvikling?

  Det vil være en stor fordel, at være eksemplarisk og vise samfundet, at private problemer ikke harmonere sammen med arbejdet. Tag et ansvar, og minimere Jeres unødige dramatiske udskejelser og gøre Jer selv til grin.

 9. maxx says:

  Mener nu det er ok at tingene kommer på bordet.
  Vi har alt for længe gemt vores “skeletter” i skabet.
  Og dette gælder alle de andre ting i samfundet: vold i hjemmet, misbrug af børn, ulovligheder, og alle de andre ting der ødelægger os.

  Gud ske tak for ytringsfrihed.

 10. kp25 says:

  Helt enig i, at ytringsfriheden er en kærkommen mulighed der giver os den frihed til, at komme med vores meninger.

  Men jeg savner altså nogen ansvarsbevidste og dygtige politiker, som selvfølgelig kun er mennesker ligesom os, men de kan udrette meget mere, hvis de ellers kan skelne mellem arbejde og private problemer. Det er ikke personlig angreb mod mennesket selv, men det er arbejdet i sig selv, der ikke er synligt i denne situation.

  Det er rigtig godt, at få samfundets problemer frem gennem det politiske arbejde, men det er vist nemmere sagt end gjort, da midlerne måske begrænser mulighederne. Ideer er der nok mange af, men det kræver energier af mennesker til at udrette miraklerne.

  Men det er op til en selv, om du vælger at handle negativt eller positivt. Det du giver, får du også igen…..

 11. gpja says:

  Til Juusi. Nu skriver du lige netop takt og tone, og efter min opfattels af hvad der er takt og tone, så handler hverken Jonathan eller Frederiksen efter hvad der kan opfattes som god takt og tone…..men okay – nu er jeg jo heller ikke på stemmefiskeri, er du ?

 12. boas says:

  Også et stort tillykke med de 69 her fra og et klap på skulderen for at undskylde den lille episode med Jens F.
  Det kræver karaktér at stå frem og erkende en fejltagelse…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s