Kvinde taget med 1 kilo hash

Hashen var klistret rundt om kvindens mave.

En 29-årig kvinde fra Nuuk blev i går anholdt i Nuuk lufthavn med 1 kilo hash
gemt på kroppen.

Kvinden havde været i Danmark og blev anholdt ved ankomsten klokken 12.40.

–Hashen var spændt fast omkring den 29-åriges mave, siger narkoleder Finn
Jeppesen.

Kvinden har allerede været forbi Nuuk kredsret hvor hun blev idømt 4 måneders
anstaltsanbringelse.

–Vort budskab er; lad være. Det kan ikke betale sig, siger Finn Jeppesen.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Politi. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kvinde taget med 1 kilo hash

 1. jeffe says:

  Hvor vildt!! Hvem er hun? ;o)

 2. ulrik says:

  Qujanavik! Fortsæt med jeres gode indsats. Jeg er stolt af jer, folk fra narkogruppen. Men der mangler dog meget endnu! Ikke at i ikke gøre nok. Men politikkerne bør begynde at tænke meget mere på en større indsats mod hashen i Grønland. Der bliver gjort alt for lidt fra Grønlands side. Det kan ikke kun være politiet og de få ansatte fra toldfunktionen der skal forsøge at bekæmpe hashen. Grunden til at der er så meget hash i Grønland måtte være, at man halter med indsatsen. Jeg er overbevist om, at man gøre alt fra politiets side, for at anholde smuglerne. Men mange flere toldere der udelukkende påtager sig af kontrollen i havnene og lufthavnene ønskes. Samtidig bør man overveje grundigt hvorledes man skal gøre havne og lufthavne ”sterile” for at kunne foretage en grundig kontrol af smulerne. Staten Danmark bør give narkogruppen mange flere midler for at bekæmpe hashen i Grønland. Politikkerne bør vågne op nu! Hvad om man støtter politiet såfremt staten ikke kan. Grønland har ikke råd til sygdomme og ødelæggelser som hashen fører med sig. Derfor bør kampen sættes ind, forinden hashen sælges til brugerne. Der er altid træls at høre, at man har anholdt bagmænd som allerede havde indtjent flere millioner udelukkende af hash. Skaden er sket og gad vide, hvor mange mennesker der forinden er blevet ramt. Tanken om dette er allerede meget uhyggeligt. Drab, selvmord, misbrug, hashpsykose. Men ingen politiker gide at drøfte emnet. Man ville meget hellere angive sin kollega for krænkende udtalelser om ens ære osv. end at bekæmpe Grønlands største problem.

 3. laeseren says:

  det er utroligt billigt sluppet, 4 måneder så er hun klar igen til februar for at hente flere forsyninger, hvis købs prisen har været 20000 kr. og billetten 10000 kr. sjov og ballade i DK 10000 kr. til sammen 40000 dk. kontra 600000 kr.
  når hun kan tage den mængde så har hun vil prøvet det før. og hun har sikkert et opsparing et eller andet sted.´
  så ingen problemer for hende at hente selv eller sende andre.
  det er sku en opfording til andre at det KUN tager 4 måneder hvis man bliver taget, kontra 560000 sorte penge

 4. tusass says:

  Ilumut, øg indsatsen for at komme indsmuglingen til livs. Ulrik har ret i at hash- og alkohol har en meget stor andel i stastikken af: mord, selvmord, misbrug af børn, vold, voldtægt, hærværk, ligegyldighed, tab af selvværd/kontrol, mismod og elendighed. Misbrugsproblemer rammer dybt og bredt. Og laeseren har måske ret i, at 4 mdr´s straf er alt for lidt . Selv kunne jeg godt tænke mig at der i, også sådanne (ovenstående) tilbageholdelser/fængslinger blev indført en form for behandlingsdom. Tit er disse personer kommet så langt fra deres “normale” at de har stort behov for personlig hjælp i form af oplysning, vejledning og forståelse. Jeg kunne godt tænke mig at befolkningen i vort dejlige land blev bedre til at få øjnene op for vor alt for store sociale problemer. Dertil kræves også oplysning og vejledning. Og Ulrik, til dette kræves Mod. Godt at vi ser og hører flere og flere, også politikere, som tør tage fat om problemet. Misbrugsproblemer rammer som sagt dybt og bredt, men også høj som lav.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s