IA: Overdrevet brev

IA beskylder Jens B. Frederiksen for uretmæssigt at forfølge landstingsformand Jonathan Motzfeldt

– Det er et ubehageligt og et meget overdrivende brev, som Demokraternes Jens
B. Frederiksen har udsendt om landstingsformanden. Ingen af de
tilstedeværende kan genkende de episoder, som Jens B. Frederiksen så malende
beskriver. End ikke dem, der sad lige ved siden af Jens B. Frederiksen. Det
ligner nærmest en forfølgelse af Jonathan Motzfeldt. Hvis han i øvrigt har
problemer, er et det ikke på den måde Demokraterne opfører sig, at IA ønsker
at hjælpe, siger Ane Hansen, IA, til AG.

– Jeg har beskrevet begivenheden så objektivt som muligt. Der er ikke
overdrevet det mindste. Jeg er politimand og ved, at der var mange vidner
til stede. Desuden har Jonathan givet mig en officiel undskyldning, og det
ville han vel ikke have gjort, medmindre der var grund til det, svarer Jens
B. Frederiksen

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

This entry was posted in Politik. Bookmark the permalink.

8 Responses to IA: Overdrevet brev

 1. tusass says:

  Hvis IA, eller for den sags skyld andre, ikke har/kan erkende sagens kerne, nemlig problemet med alkohol, med dertil følgende problemer/udtalelser som i konkrete sag, så forstår jeg godt deres svar, der på sædvanlig dårlige politiske vis forsøger at nedtonet problematikken i pressen. Først i erkendelse af vi i Grønland HAR div. misbrugsproblemer kan man gøre noget! Noget rigtigt, vel at mærke. Det var modigt og det er stærkt og helt på sin plads af Jens B. at klage over Jonathans opførsel. Det var også godt at Jonathan gav en officiel undskyldning…meeen, det løser jo ikke problemet. Kan Grønland- og befolkningen være tjent med, at en person i så høj en stilling, nu i mange år, både her og i udlandet, når han har fået vin nok, opføre sig som han gør? -Uden konsekvenser? LAD OS VISE VERDENE AT VI KAN STYRE OS SELV? Var det ikke sådan Siumuts motto var/er?

 2. ulrik says:

  ”og det ville han vel ikke have gjort, medmindre der var grund til det, svarer Jens B. Frederiksen” Det i sig selv er for os læsere nok til at vurdere, hvorfor Hr. Jonathan Motzfeldt måtte fremkomme med en unskyldning! Jens B. Frederiksens klynkeri via medierne er årsag til, at Hr. Jonathan Motzfeldt måtte fremkomme med en undskyldning! Det har ikke en anden årsag! Set med en anden synsvinkel, så har man bragt ”landsfaderen” i dårligt og smagsløst søgelys! Der er jo det, som Demokraterne er god til, det at frembringe andre menneskers svagheder for derefter at forfølge personerne derved. For når man tænker tilbage, så drejer det sig jo ikke kun om hr. Motzfeldt. Hvorledes skal man forstår immunitet? Kan man som medlem af landstyret virkelig ikke tænke højere? Straks råber man om at Motzfeldt skal trække sig tilbage osv. osv. Der er virkelig trættende at læse om at Demokraterne gang på gang forsøger at ”vælte” nogen osv. osv. Før man angiver en personen til vælgernes ”domstol”, bør man så ikke lige tænke sig om, især hvis det drejer sig om ens egen kollega. Hvad om man lige søger andre midler end straks at råbe op om det. I stedet for det at virke som forurettet og have medlidenhed med sig selv, og straks benytte sig af vælgerne som ”stedmord” så bør man også tænke, hvorledes man selv udtaler sig om andre personer og hvorledes man forfølger andre partimedlemmer. Man ville åbenbart hellere bruge tiden til at forfølge en person og straks stemple ham som uværdig og uegnet til at kunne bestride en post. Der findes jo også en slange i paradiset var min nærmest tanke, som en præst nok ville have sagt. Jens B. Frederiksen nedvurdere virkelige sine medmennesker ved at udtale at han som ”Politimand ved, at der var mange vidner til stedet.” Skal man virkelig være politimand for at kunne vurdere at der var mange vidner til stedet. Uagtet at vidnerne siger det modsatte. ”At det var et meget ubehageligt og et meget overdrivende brev som Jens B. Frederiksen så malende beskriver.” Hvad om man opførte sig lidt mere diplomatisk. Det at angive og forfølge er for os læsere så trættende at høre om. Brug jeres tid til at tænke på jeres land. Der findes så mange andre problemer. Hvad om man bruger tid på at uddybe sig i dem. Det virker så overfladisk at man som folkevalgt ikke ”udnytter” disse i stedet så ville man fordybe sig i interne problemer. ER DET IKKE NOK NU!

 3. juusi says:

  Det korte af ulriks lange “redegørelse”, og ellers øvrige kommentarer i forskellige sammenhænge. Jeg er siumutter, og vi tager aldrig fejl og jeg er med siumutterne uanset hvor tåbeligt de opfører sig, for alle I andre I forstår bare ingenting, så hold kæft.

 4. uanga says:

  Politiet kan også lyve eller har “ret til det” ifm., med deres efterforskning når det konfronterer med een mistænkt. Når jeg siger at politiet har også ret til at lyve, så tænker jeg på en dokumentar udsendelse som jeg kigger på hverdag – så jeg synes at Jens B. Frederiksen skal ikke gemme sig bag sin uddannelse. Jeg kender nogen indenfor politiet, er iøvrigt er lige som os andre almindelige mennesker, som selv “ryger” jeg synes det er okey, da jeg selv mener at arbejde og privat livet skal adskilles stærkt..

 5. ulrik says:

  “Juusi” som tydeligvis er “Demokrat” og som udtaler sig så ofte som grønlandskfjendsk har tydeligvs mindreværdskomplekser i mod folk han befinder sig hos. Jeg har ondt af den slags folk.

 6. gpja says:

  Juusi, som tidligere har forsøgt at belære mig om takt og tone, fik her en lektion i netop takt og tone, og presseklynk er på ingen måde takt og tone, ligesom “skæld ud” i spirituspåvirket tilstand heller ikke er det – og det er uanset hvilket parti man måtte sympatisere for. Juusis mindreværkskomplekser minder i virkeligheden om Hr. Enoksens måde at reagere på, når tingene ikke går som han vil have det.

 7. nalunng says:

  Jeg synes, at det er helt på sin plads at man kritiserer Hr. Jonathan Motzfeldt for hans opførsel i beruset tilstand, det er jo heller ikke første gang han har gjort det. At kritikken kommer fra demokraterne eller andre kan være fuldstændig ligegyldigt. Jeg har selv oplevet og set hvordan han teer sig når han er i beruset tilstand. Og det er endda med Nordisk Råds delegerede som tilskuere. Det var under en middag i en restaurant sammen med Nordisk Råds delegerede at han under middagen begyndte at te sig rimelig pinligt; han begyndte at råbe og vælte vinflaskerne på bordet og til sidst faldt han i søvn ved bordet. Da middagen var forbi måtte en af embedsmændene hjælpe ham ud af restauranten.
  At være vidne til den episode var ret pinligt, og endnu mere skidt for Grønlands omdømme. Man regner jo ham for at Grønlands repræsentant og ansigt udadtil.
  Vi skal ikke holde os tilbage med at kritesere vores politikere, det er jo os der har valgt dem, også har de bare at opføre sig eksemplariske over for os og andre!

 8. Pingback: site

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s