Erik Bjerregaard konsul for Italien

Administrerende direktør i Hotel Arctic i Ilulissat Erik Bjerregaard blev under en ceremoni København udnævnt som konsul for Italien, skriver nyhedsbrevet Travel People.

– Jeg er overbevist om, at Erik Bjerregaard er den rette person til posten,
sagde Italiens ambassadør i Danmark Roberto Di Leo under ceremonien onsdag
den 10. oktober i København i den italienske ambassade.

Erik Bjerregaard lovede, at være værdig repræsentant for Italien og hastede
videre til næste hædersbevisning i sin egenskab som næstformand i Greenland
Tourism. Grønland fik nemlig rejsebranchens Oscar foran Portugal og
Tyskland, hvor Grønland fik prisen i kategorien »Bedste rejsebureau«.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Indland. Bookmark the permalink.

10 Responses to Erik Bjerregaard konsul for Italien

 1. piitaq says:

  Hvorfor skal vi have danske konsuler der ikke engang kan snakke grønlandsk? Det kan simpelthen ikke passe, at vi skal have danske konsuler.

  Fjern alle danske konsuler med mindre de kan snakke grønlandsk. Det svarer til at danskerne har konsuler der ikke kan snakke dansk.

  Vor herre bevares!!!!!!

 2. diplo says:

  Hejsa-hovsa
  Erik Bjerregaard kan nok snakke italiensk-derfor

 3. piitaq says:

  og? – det er ikke et krav, at skal man være konsul at skulle kunne snakke det pågældende lands sprog – det vigtigste må være at kunne gøre sig forståelig f.eks. på engelsk, så det har intet med at eb kan snakke italiensk at gøre

 4. scrooge says:

  tag dig lige sammen piitaq og sæt dig ind hvad en konsul er… dk har over 400 honorære konsuler verden over. Der i blandt mange som ikke snakker dansk, men som er udnævnt fordi udenrigsministeriet mener at de er egnede til at udfylde posten som konsul. Dk har kun 10-11 udsendte konsuler worldwide. Og han er jo ikke udnævnt som Grønlandsk konsul. Men som Konsul for Italien. Det er hverken et krav at han skulle kunne snakke italiensk eller Grønlandsk eller dansk for den sags skyld, men at han er der for italienske statsborgere som har brug for hans hjælp under deres ophold i Grønland. Lad være med at fare i flint og gøre det til en Grønlandsk over Dansk ting… Du argumenterer jo ikke engang for hvorfor at en Anden STATS konsul i Grønland skulle kunne snakke grønlandsk…

 5. baltazar says:

  En konsul (ordet kommer af latin og betyder rådslå, rådspørge) udsendes af regeringen til tjeneste i udlandet. Opgaverne er typisk af praktisk art, fx at fremme samhandelen, varetage pas- og visumsager og notarialforretninger, yde bistand til danske statsborgere i sager om fængsling, barnebortførelse, dødsfald o.l.

  Nogle konsuler er fastboende danskere i det pågældende land, der udpeges af regeringen som valgt eller honorær ulønnet konsul. For at være egnet skal den pågældende nyde almindelig anseelse og have en vis position på stedet med gode forbindelser til myndigheder og organisationer.

  En konsulær repræsentation ledes alt efter sin betydning af en generalkonsul, en konsul eller en vicekonsul og betegnes hhv. generalkonsulat, konsulat og vicekonsulat. Et konsulat ledes undertiden af en konsul med personlig titel af generalkonsul.

  Danmarks ca. 450 honorære, dvs. ulønnede, konsuler er oftest lokale advokater eller forretningsfolk med en tilknytning til Danmark. De hjælper især danskere i nødsituationer. De honorære konsulater ligger typisk i havnebyer og turistområder.

 6. baltazar says:

  Derfor som diplo skriver; Han kan nok tale italiansk…?! :o)

 7. Brian says:

  Tillykke til Erik, jeg er ikke i tvivl om at han vil gøre et godt stykke arbejde som konsul, han er en god forretningsmand der gør hele Grønland berømt i hele verden, som vi i Grønland skal være stolt af. LYT IKKE TIL PIITAQ, han er bare en af det mange misundelig borgere der hader dem der gøre et godt stykke arbejde. Tillykke Erik !

 8. pedersen says:

  – venligt skulder klap til dig Erik Bjerregaard Tillykke

 9. Pingback: site

 10. Pingback: link

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s