Evakueret efter snescooter-ulykke

En 15-årig pige, der i weekenden forulykkede med en snescooter i Ilulissat er nu flyttet til Dronning Ingridshospital, skriver AG.

To unge mennesker – en mand på 18 år og en pige på 15 år blev fundet bevistløse ved slædevejen i Ilulissat om morgenen lørdag den 13. oktober og blev indlagt på sygehuset i Ilulissat.

Pigen har fået en kompliceret ben-brud og er nu flyttet til Dronning Ingridshospital, oplyser distriktslæge i Ilulissat Eskild Boeskov til avisen AG.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Politi. Bookmark the permalink.

One Response to Evakueret efter snescooter-ulykke

  1. miek says:

    Hvor mange gange skal vi opleve, at der sker sådanne ulykker inden politikkerne tager sig sammen til at indføre nummerplader på snescootere?
    Er der ikke sket alt for mange tragiske ulykker med en snescooter, hvor helt unge folk, ofte under 18 år er indvolveret siden snescootere blev indført?
    Er det ikke på tide at man først skal have et kørekort for at kunne føre en snescooter ligesom man skal for en motorcykel? Snescooteren er et motoriseret køretøj ofte med kraftigere og større motor end en motorcykel har.
    Tag og indfør nummerplader samt at man skal have et kørekort til at føre en snescooter inden der sker endnu en tragisk ulykke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s