Lars-Emil afventer advokat

Politikeren vil gerne betale gæld tilbage, men hans advokat siger, at han skal vente.

Landstings- og Folketingsmedlem Lars-Emil Johansen vil gerne betale sin gæld på godt 15.000 kroner tilbage, som han i en civilretlig sag er dømfor at skylde Grønlands Arbejdsgiverforening. Imidlertid har hans advokat Torben Koch bedt ham om at vente med tilbagebetalingen, siger Siumut-politikeren.

– Jeg er indstillet på at betale, men min advokat har bedt mig om at vente, fordi sagen ikke er afsluttet efter hans mening, siger Lars-Emil Johansen til Sermitsiaq.gl.

Han tilføjer, at der må være sket en kommunikationsbrist mellem ham og hans advokat, idet han ikke har hørt fra advokaten om sagen, som Kredsretten i Nuuk afsagde dom over i april 2007.

Lars-Emil Johansen er dømt til at betale 15.867,42 kr. tilbage for en returrejse Danmark-Grønland til sin eks-kone og dennes datter betalt af rederiforeningen APK samt for brug mobiltelefon, der tilhørte APK, som Lars-Emil Johansen var formand for.

Ifølge Lars-Emil Johansen bad han på et bestyrelsesmøde om, at udgifterne for Danmarksrejsen skulle trækkes fra hans honorar. Men det er ikke sket, konstaterer Lars-Emil Johansen, der ikke kan huske, hvornår bestyrelsesmødet fandt sted.

Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in Politik. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s