Tuusi: – Vi er ikke smagsdommere

Tonen i landstingssalen er hård og kontant.
Læs artiklen på Sermitsiaq.gl

Advertisements
This entry was posted in 10. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tuusi: – Vi er ikke smagsdommere

 1. Isak Møller says:

  Jo!- dette møde skal være hårdere landsmøde, det er heller ikke Børnehaveinstitution. Hvad er Grønland i Dag? Der er mange hashvragede og spiritusvragede typer. Mange arbejdsløse som hænger dagligt ved Brugsen!. Hvad er Inuit Ataqatigiit parti (Revolutionerede) kommunister. Mange fremtids visioner skrottet, Kultur-Radioavisen-Mineraler. Og Demokraterne Duece II Italiano- Skyhøjepris-Huslejestigninger. Jakob Skade Fri-hash….. Min Korteste kommentar: Æreskrænkelse mod Valgerne og Grønlændere. Naalakkersuisut Nutaat er Lovløse atter lovløse. Hvad er grønlandiserings processen??? Kalaallit skal være i 1 . Række på arbejdspladser. Hashen kriminaliteten skal bekæmpes!
  RG ´s politik skal bekæmpes. Fiskeriet skal ordnet straks! Mineralen skal udvindes straks. IA-erne og Demokraterne skrotter og ønsker ikke forbredning i Dagens Grønland,, Naamaleqaat Det skal stoppes! Ny valg skal udskreves straks!

 2. jonathanokfunch says:

  Kære Isak Møller. Man tydelig se at du enten er Atasutter eller Siumutter. Du skriver om æreskrænkelse, læs lige din egen indslag. Hvis du tror at den siddende magt kan ordne alle problemer, i en valg-periode, som siumutter i 30 år, ikke har kunne ordne, må du tro om igen, og jeg tror heller at en valg, kan hjælpe jer meget, med at få magten igen.

 3. Hrmm, Hr. Landstingsformand Josef “Tuusi” Motzfeldt : du er politiker og medlem af IA, derfor er du pr definition en smagsdommer..;-) (so do the other thirty) …

  Jeg tror gerne at en del frustrerede medlemmer af tinget har haft svært ved at sluge demokratiets dom 2. juni 2009 og at du og andre med overbærenhed har måttet høre på dårlige taberes elendige karakterer : men der findes ingen undskyldninger for de selvsamme sammen med de medlemmer at I værsgo’ har at respektere demokratiet og dens øverste forsamling Landstingets sammensætning ! (uanset nogen skulle pive, så er det jo folkets dom der afgør dens sammensætning og det klær ingen demokrati at såkaldte demokratiske repræsentanter udviser disrespekt mod folket !) …

  Derfor må du træde i karakter og sammen med formandsskabet få indført en adfærdskodex for Landstingets arbejdsgange, der som mål skal sætte den folkevalgte at udvise respekt og ydmyghed der passer en repræsentant for det Grønlandske demokrati !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s